Ingredients:
(per a 4 racions)
2 dents d'all
2 ramells de julivert (només la fulla)
100 g de ceba
50 g d'oli d'oliva
un cos petit (marisc)
7 o 8 musclos nets
calamars a trossets petits
4 gambes
1 pessic de pimentón dolç
1/2 sobre d'azafrá
50 g de tomàquet fregit
50 g de vi blanc
1000 g de caldo de peix
300 g d'arrós Nomen
Preparació:
1-Posarem en el vas els alls, el julivert, la ceba i trossejarem 4 segons, velocitat 4. Amb l'espátula, baixarem les restes cap al fons del vas.
2-Afegirem l'oli, posarem els muscles, calamars, gambes i el cos petit, i ho programarem 15 minuts, Varoma, velocitat 1.
3-Afegirem al vas el pimentón, l'azafrá, el tomàquet fregit i el vi blanc i programarem 5 minuts, Varoma, velocitat 1.
4-Incorporarem el caldo i programarem 10 minuts, 100º, velocitat 1.
5-Afegirem l'arrós a través del bocal i programarem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
6-Tirarem l'arrós en una safata on la volguem servir, barrejarem una miqueta amb l'espàtula i deixarem reposar de 3 a 5 minuts abans de servir.
Font: Recepta facilitada de "Escuela Thermomix de Cocina", per la meva presentadora - Thermomix Figueres.
(per a 4 racions)
2 dents d'all
2 ramells de julivert (només la fulla)
100 g de ceba
50 g d'oli d'oliva
un cos petit (marisc)
7 o 8 musclos nets
calamars a trossets petits
4 gambes
1 pessic de pimentón dolç
1/2 sobre d'azafrá
50 g de tomàquet fregit
50 g de vi blanc
1000 g de caldo de peix
300 g d'arrós Nomen
Preparació:
1-Posarem en el vas els alls, el julivert, la ceba i trossejarem 4 segons, velocitat 4. Amb l'espátula, baixarem les restes cap al fons del vas.
2-Afegirem l'oli, posarem els muscles, calamars, gambes i el cos petit, i ho programarem 15 minuts, Varoma, velocitat 1.
3-Afegirem al vas el pimentón, l'azafrá, el tomàquet fregit i el vi blanc i programarem 5 minuts, Varoma, velocitat 1.
4-Incorporarem el caldo i programarem 10 minuts, 100º, velocitat 1.
5-Afegirem l'arrós a través del bocal i programarem 13 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat cullera.
6-Tirarem l'arrós en una safata on la volguem servir, barrejarem una miqueta amb l'espàtula i deixarem reposar de 3 a 5 minuts abans de servir.
Font: Recepta facilitada de "Escuela Thermomix de Cocina", per la meva presentadora - Thermomix Figueres.
Comentarios
Publicar un comentario