Magdalenes "Ricas, Ricas" de Velocidad Cuchara


Ingredients:

250gr de sucre
la pell de 1 llimona, només la parat groga
4 clares d'ou
1 pessic de Sal
4 yemes d'ou
250gr d'oli de girasol
120gr de llet
350gr de farina de repostería
1 sobre de llevadura Royal


Preparació:

1.-Escalfem el forn a 220º.
2.-Preparem 24 motlles  de paper.
3.-Pesem l'oli i la llet i reservem.
4.-Pulveritzem el sucre amb la pell de la llimona programant 30 segons, velocitat progressiva 5-10. Treiem i reservem.
5.-Sense rentar el vas, col.loquem la papallona, afegim les clares d'ou amb la sal i programem 4 minuts a velocitat 3-1/2. Quan les clares s'hagin muntat, retirem i reservem.
6.-Amb la papallona posada, afegim les yemes i el pulveritzat de sucre amb llimona i programem 1 minut a velocitat 3-1/2.
7.-Programem velocitat 3, sense programar temps i anem afegint l'oli i la llet per el bocal.
8.-Obrim la tapa, retirem la papallona i afegim la farina i la llevadura. Barregem 30 segons, velocitat 4.
9.-Afegim les clares i anem envoltant amb l'espàtula.
10.-Repartim en els motlles (amb una manega pastelera es més fácil). Deixem reposar 15 minuts i fornegem 10-12 minuts o fins que estiguin dorades.





Font: recepta de www.velocidadcuchara.com

Comentarios