Ingredientes:
(para 200 g)
200 g de pa dur o tendre
2 dents d'all mitjans
5 rametes de julivert (només les fulles)
Preparació:
1-Posem tots els ingredients en el vas i programem 10 segons, velocitat progressiva 5-10. Si no ens hagués quedat suficientment rallat, repetim l'operació.
Conservación: Es manté bé uns dies a la nevera, encara que ès més aconsellable congelar-lo, ja que queda més suelto i es pot fer servir utilizant directament sense descongelar.
Utilizació: Serveix per a condimentar, per a espesar una salsa, per a gratinar (sobre una carn o peix), per a empanar, etc.
Font: recepta del llibre "Imprescindible"
200 g de pa dur o tendre
2 dents d'all mitjans
5 rametes de julivert (només les fulles)
Preparació:
1-Posem tots els ingredients en el vas i programem 10 segons, velocitat progressiva 5-10. Si no ens hagués quedat suficientment rallat, repetim l'operació.
Conservación: Es manté bé uns dies a la nevera, encara que ès més aconsellable congelar-lo, ja que queda més suelto i es pot fer servir utilizant directament sense descongelar.
Utilizació: Serveix per a condimentar, per a espesar una salsa, per a gratinar (sobre una carn o peix), per a empanar, etc.
Font: recepta del llibre "Imprescindible"
Comentarios
Publicar un comentario