Pollastre al Chilindrón

Ingredients:
(per 4 racions)
50 g d'oli d'oliva
3 dents d'all
150 g de ceba
150 g de pebrot vermell
150 g de pebrot vert
50 g de vi blanc
1000 g de cuixetes de pollastre
50 g d'aigua
200 g de tomata fregit
1 pastilla de caldo de carn
1 pessic de pebre
1 pessic de nou moscada


Preparació:

1-Posem en el vas l'oli i els alls. Trocegem durant 6 segons, velocitat 5. Amb l'espátula, baixem els restos d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.

2-Programem 3 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.

3-Afegim la ceba, el pebrot (vermell i verd) i el vi blanc i trocegem durant 4 segons,  velocitat 5. Amb l'espátula, baixem els restos de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.

4-Programem 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.

5-Incorporem el pollastre, l'aigua, la tomata, la pastilla de cado, el pebre i la nou moscada. Programem 30 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

7-Ho aboquem tot en una font i ho servim



Font: recepta del llibre "Imprescindible"

Comentarios