Purè de Patata a la Italiana


Ingredients per a 4 persones:

50gr de formatge parmesà o grana padano rallat
(fes-lo amb la TMX)
1 kg. de patates pelades en troços petits
Sal al gust
400gr de llet desnatada
30gr d'oli d'oliva virgen extra
Orénga per adornar

 
Preparació:

1.- Trossegeu el formatge en el vas de la thermomix - recorda que el vas tindrà que esta molt sec i el formatge molt fred- programarem 15 segons a velocitat progressiva. Reservem.

2.- Sense rentar el got, posarem la papallona a les cuxilles i afegirem les patates, la sal i la llet, i ho courem  25 minuts a 100º, velocitat 1.

3.- Incorporarem l'oli i el formatge parmesà, baixarem les patates de les parets del vas amb l'ajuda de l'espàtula i programarem 30 segons, a velocitat 3, o podem retirar la papallona i triturar al nostre gust fins que quedi el purè en el punt desitjat. Servirem espolvorejant amb orenga.  I llestos!!
 
 
 
Font: recepta modificada de www.velocidadcuchara.com
 

Comentarios