Pastís de tres xocolates

Ingredients:

(per 12 racions)
300 g de galetes (tipus digestive)
80 g de mantega
200 g de xocolata blanc
(en troços petits)
750 g de nata
750 g de llet sencera
3 sobres de cuajada en pols
200 g de xocolata amb llet
(en troços petits)
200 g de xocolata fondant
(en troços petits)



Preparació:


1-Posem en el vas las galetes i triturem  15 seg/vel.8.

2-Afegim la mantega i programem 3 min/50º/vel.3. Ho aboquem a un motlle desmoldable de 22-24 cm de diámetre i presionem amb la base del cubilet per que quedi compacta. Reservem.

3-Sense rentar el vas, posem la xocolata blanca, 250 g de nata, 250 g de llet i 1 sobre de cuajada. Programem 7min./90º/vel.5. Aboquem la mescla en el motlle reservat, interposant una cullera perque al caure no trenqui la capa de galetes. Reservem a la nevera.

4-Sense rentar el vas, posem la xocolata amb llet, 250 g de nata, 250 g de llet i 1 sobre de cuajada. Programem 7 min./90º/vel.5. Si la primera capa está molt sòlida, rallarem la superficie amb una forquilla per que s'uneixim bé les capes.Aboquem la mescla (sobre una cullera) sobre de la capa de xocolata blanca. Reservem a la nevera.

5-Sense rentar el vas, posem la xocolata fondant, 250 g de nata, 250 g de llet i 1 sobre de cuajada. Programem 7 min/90º/vel.5. Rallem la superficie de la 2ª capa amb la forquilla i aboquem la mescla  (sobre una cullera).

6-Deixem reposar a la nevera un mínim de 4 hores abans de desenmotllar. Desenmotllem i decorarem la superficie amb fideus o virutes de xocolata.

Sugerencia: es pot espolvorejar entre capa i capa amb muesli cruixent.

Comentarios