
Biscuit:
6 clares d'ou
40gr de sucre
1 pessic de sal
200gr de xocolata fondant
120gr de mantega
150gr de sucre
6 yemes d'ou
120gr de farina de repostería
50gr de coñac
Relleno:
400gr aprox de mermelada de maduixa
Cobertura:
150gr de xocolata fondant
50gr de mantega
50gr d'aigua
Preparació:
1.- Escalfem el forn a 180ºC
2.- Col.loquem la papallona a les cutxilles i afegim al vas les clares, el sucre, la sal i barregem 4 minuts, velocitat 4. Reservem en un bol i treiem la papallona.
3.- Sense rentar el vas, afegim la xocolata i trossegem 5 segons, velocitat progressiva 5-10.
4.- Afegim la mantega i el sucre i programem 4 minuts, 37º, velocitat 2. Comprobem que está tot ben desfer i amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets del vas.
5.- Programem velocitat 4, sense temps, ni temperatura i anem incorporant el cunyac i les yemes de una a una a través del bocal.
6.- Afegim la farina i la llevadura. Programem 10 segons, velocitat 2 i 1/2 i acabem de envoltar amb l'espàtula afegint el merengue resrvat. Afegim en cuidado.
7.- Aboquem la mescla en un motlle de 22cm de diámetre engrassat i ho posem al forn 45 minuts.
Treiem i deixem refredar sobre una rejilla.
Font: recepta de www.velocidadcuchara.com
Comentarios
Publicar un comentario