Xocolata a la tassa

Ingredients:
(per a 4 persones)

1 pot de llet evaporada (400 g)
400 g d'aigua
200 g de xocolata Nestlé "postres"
30 g de Maizena


Preparació:
  1. Posarem la papallona a les cuxilles.
  2. Posarem en el vas tots els ingredients excepte la xocolata. Programarem 8 minuts, temperatura 90º, velocitat 1.
  3. Partirem la xocolata en barretes i anirem incorporant a poc a poc en el vas, fins acabar-lo, amb la Thermomix en marxa a velocidad 1 (sense programar temperatura). Augmentarem la velocitat a 1 1/2 fins que s'acabi de desfer
  4. El posarem ràpidament en una gerra "per a servir d'inmediat"

Nota: Si no voleu utilitzar llet evaporada, ho podeu substituir per 800 g de llet sencera, enlloc de    l'aigua i la llet evaporada.
 Podem fer un "Suís" muntant nata, abans de fer la xocolata, guardar-la refrigerada  i afegir-la en el moment de servir.

Comentarios