Ingredientes:
Per el bescuit de xocolata:
115 gr. de farina de reposteria
50 gr. de cacao en pols
200 gr. de sucre
2 ousPer la crema de formatge:
285 gr. de formatge d'untar (tipo Philadelpia)
2 ous
60 gr. de sucre
Preparació:
Per a la crema de xocolata:
Posem en el vas, la mantega, la farina tamisada, el cacau, els ous i el sucre. Barregem
durant 30 segons, a velocitat progressiva 3-5. Si no ha quedat ben barrejat, tornem a fer-ho durant 15 segons.Untem amb mantega o oli el motlle que anem a utitizar (millor posar en el fons paper vegetal) i hi aboquem la massa.
Escalfem el forn a 170 º.
Per a la crema de formatge:
Posem en el vas el formatge, els ous i el sucre. Barregem durant 30 segons, a velocitat progressiva
3-5-7. Si no està ben barrejat, ho posem uns altres 15 segons a velocitat progressiva 3-5-7. Ho tirem a sobre de la massa de xocolata. Amb l'ajuda d'una cullera o forquilla, barregem una mica les dues masses, tot i que quedarà per sobre la crema de formatge.
Fiquem el motlle al forn i deixem que es faci durant, aproximadament, 1 hora, a 170 º (abans de treure-ho, punxem amb un escuradents per veure si està fet).
Deixem que refredi, el desenmotllem i el tallem a quadrats. Servim acompanyat de nata muntada o gelat de vainilla.
Font: www.thermorecetas.com.
Per el bescuit de xocolata:
185 gr. de mantega
50 gr. de cacao en pols
200 gr. de sucre
2 ousPer la crema de formatge:
285 gr. de formatge d'untar (tipo Philadelpia)
60 gr. de sucre
Preparació:
Per a la crema de xocolata:
Posem en el vas, la mantega, la farina tamisada, el cacau, els ous i el sucre. Barregem
durant 30 segons, a velocitat progressiva 3-5. Si no ha quedat ben barrejat, tornem a fer-ho durant 15 segons.Untem amb mantega o oli el motlle que anem a utitizar (millor posar en el fons paper vegetal) i hi aboquem la massa.
Escalfem el forn a 170 º.
Per a la crema de formatge:
Posem en el vas el formatge, els ous i el sucre. Barregem durant 30 segons, a velocitat progressiva
3-5-7. Si no està ben barrejat, ho posem uns altres 15 segons a velocitat progressiva 3-5-7. Ho tirem a sobre de la massa de xocolata. Amb l'ajuda d'una cullera o forquilla, barregem una mica les dues masses, tot i que quedarà per sobre la crema de formatge.
Fiquem el motlle al forn i deixem que es faci durant, aproximadament, 1 hora, a 170 º (abans de treure-ho, punxem amb un escuradents per veure si està fet).
Deixem que refredi, el desenmotllem i el tallem a quadrats. Servim acompanyat de nata muntada o gelat de vainilla.
Font: www.thermorecetas.com.
Comentarios
Publicar un comentario