Ingredients:
(per a 8 racions)
Cruixent de Bacó
250 gr de bacon a llenques
Sofregit
1 ceba mitjana
3 pastanagues mitjanes
60 gr d'oli d'oliva
Ous remenats
1 rajolí d'oli
3 ous
1 culleradeta de sal
Arròs
50 gr d'oli d'oliva
2-3 grans d'all
350 gr d'arròs basmati
1 cullerada de sal
800 gr d'aigua
Preparació:
Cruixent de bacó:
1. Coloqueu 2 o 3 fulls de paper de cuina en un plat i poseu a sobre 4 o 5 talls de bacó. Cobriu-les amb 2 o 3 fulls de paper de cuina i torneu a posar 4 o 5 talls de bacó, cobrint finalment amb paper de cuina.
2. Introduïu el plat al microones durant uns minuts a la màxima potència (ha de quedar cruixent, depenent de la potència del microones pot trigar més o menys temps).
3. Retireu el bacó del miroondas, poseu al vas i trossegeu programant 4 seg./vel.4. Treieu del vas i reserveu.
Sofregit:
1. Poseu al vas la ceba i les pastanagues partides en trossos grans i programeu 3 seg/vel.5. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
2. Afegiu l'oli i programeu 7 min / Varoma / vel.cuchara. Treieu del vas a un recipient gran i reserveu.
Ous remenats:
1. Poseu un rajolí d'oli en una paella calenta, afegiu els ous i la sal i moveu-los contínuament fins que estiguin quallats.
2. Sense rentar el got, poseu els ous remenats i programeu 2 seg/vel.5. Treieu del vas i reserveu juntament amb la pastanaga i la ceba.
Arròs:
1. Sense rentar el got, incorporeu l'oli i els alls. Introduïu el cistellet amb l'arròs basmati i la sal i aboqueu sobre l'aigua. Programeu 20 min./Varoma/Vel.5. Remeneu l'arròs amb l'espatula 2 o 3 vegades al llarg de la cocció.
2. Quan s'acabi el temps programat, retireu el cistell, bolqueu l'arròs amb cura i serviu.
Font: "101 arroces del mundo"
(per a 8 racions)
Cruixent de Bacó
250 gr de bacon a llenques
Sofregit
1 ceba mitjana
3 pastanagues mitjanes
60 gr d'oli d'oliva
Ous remenats
1 rajolí d'oli
3 ous
Arròs
50 gr d'oli d'oliva
2-3 grans d'all
350 gr d'arròs basmati
1 cullerada de sal
800 gr d'aigua
Preparació:
Cruixent de bacó:
1. Coloqueu 2 o 3 fulls de paper de cuina en un plat i poseu a sobre 4 o 5 talls de bacó. Cobriu-les amb 2 o 3 fulls de paper de cuina i torneu a posar 4 o 5 talls de bacó, cobrint finalment amb paper de cuina.
2. Introduïu el plat al microones durant uns minuts a la màxima potència (ha de quedar cruixent, depenent de la potència del microones pot trigar més o menys temps).
3. Retireu el bacó del miroondas, poseu al vas i trossegeu programant 4 seg./vel.4. Treieu del vas i reserveu.
Sofregit:
1. Poseu al vas la ceba i les pastanagues partides en trossos grans i programeu 3 seg/vel.5. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
2. Afegiu l'oli i programeu 7 min / Varoma / vel.cuchara. Treieu del vas a un recipient gran i reserveu.
Ous remenats:
1. Poseu un rajolí d'oli en una paella calenta, afegiu els ous i la sal i moveu-los contínuament fins que estiguin quallats.
2. Sense rentar el got, poseu els ous remenats i programeu 2 seg/vel.5. Treieu del vas i reserveu juntament amb la pastanaga i la ceba.
Arròs:
1. Sense rentar el got, incorporeu l'oli i els alls. Introduïu el cistellet amb l'arròs basmati i la sal i aboqueu sobre l'aigua. Programeu 20 min./Varoma/Vel.5. Remeneu l'arròs amb l'espatula 2 o 3 vegades al llarg de la cocció.
2. Quan s'acabi el temps programat, retireu el cistell, bolqueu l'arròs amb cura i serviu.
Font: "101 arroces del mundo"
Comentarios
Publicar un comentario