Amanida de pasta, tonyina, ous, palets de cranc, pinya i olives

Ingredients:



Per coure la pasta:1800 gr d' aigua
Un puny de sal
Un raig d'oli d'oliva
200 gr de pasta al gust

Per a la resta:
2 llaunes de tonyina
3 ous cuits
12 Palets de cranc
1 llauna petita de pinya
2 llaunes petites d'olives


Preparació:
1.  Posa al vas l'aigua i porta-la a ebullició programant 10 minuts, 100 º, velocitat 1.
2.  Afegeix la sal, el raig d'oli i els 200 gr de pasta, cou el temps que indiqui el fabricant. En el meu cas posa 9 minuts (peró jo li poso 13 minuts), 100 º, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
3.  Es retira, s'escorre en el cistellet o usant el Varoma i es renta la pasta sota un raig d'aigua freda per parar la cocció i es reserva
4.  Quan estigui freda, hi afegir la resta d'ingredients.


Nota: La resta d'ingredients va a gust del consumidor ... jo li poso tot això, perquè és el que els hi agrada als meus nens!



Font: Recepta modificada www.velocidadcuchara.com

Comentarios