1000 gr. de tomates madurs
1 gra d'all
50 gr. de pebrot verd
40 gr. de ceba
70 gr. de cogombre, parcialment pelat
30 gr. de vinagre
1 culleradeta de sal
8 glaçons de gel
50-100 gr. oli d'oliva verge
200 gr. d'aigua freda
Preparació:
- Posem en el vas totes les verdures, el vinagre, la sal i els glaçons de gel. Programem 30 segons, Velocitat 5, i a continuació, programem 3 minuts, velocitat 10.
- Afegim l'oli i programem 2 segons, velocitat 7.
- Podem colar-lo a través del cistellet. Afegim l'aigua amb el gel si ho desitgem més liquid. Si ens agrada més espès, afegirem al principi 150 gr.de pa blanc (del dia anterior).
- Servirem amb les mateixes verdures que porta el gazpacho i pa, trossejats amb cubitos petits.
Nota: Si afegim l'oli al principi, amb tots els ingredients, emulsionarà el gazpacho i tindrà un color taronjat.
Font: Llibre Imprescindible
Comentarios
Publicar un comentario