Genovés

Ingredients:

4 ous
120 grs. de sucre
1 culleradeta de sucre avainillat
120 grs. de farina de reposteria
1 pessic de sal



Preparació:

  1. Escalfem el forn a 180º.
  2. Col.loquem la papallona a les ganivetes, i tirem en el vas els ous, amb el sucre i la culleradeta de sucre avainillat, i ho programem 6 min./ 37º / velocitat 4.
  3. Quan ha acabat el temps, tornem a programar 6 min / sense temperatura / velocitat 4.
  4. Obrim la tapa del vas i hi tirem la farina de reposteria i el pessic de sal i ho programem              4 segons / velocitat 3.
  5. Treiem la papallona i amb moviments suaus anem envoltant amb una espàtula.
  6. Ho posem al forn,  a  180º, amb l'opció ventilador, uns 20-25 minuts.


Nota: El podem guardar a la nevera, ben embolicat de paper transparent de film o bé amb una bossa de plastic hermètica, perquè no se'ns assequi. Es pot guardar uns 4 o 4 dies tranquilament.
Él podem tenir congelat durant 1 mes, si el descongelem s'haurà de consumir en el mateix dia.

Si el volem fer el bizcocho de xocolata, podem substituir 40 grs. de farina de reposteria (dels 120 grs.) per cacao pur en pols ( 40 grs. de cacao + 80 grs. de farina de reposteria)


Aquesta massa ès la mateixa que farem servir per fer un braç de gitano, només que enlloc de posar-lo dins un motlle, estendrem la massa en tota la bandeja del forn, que quedi una capa fina i ho deixarem al forn uns 9 minuts (si es fa massa, llavors se'ns trencarà quan l'enrotllem per a fer el braç).

Comentarios