Pastís de Formatge ràpid al Caramel


Ingredients:
500 grs. de nata per muntar, amb 35 % m.g.
200 gr. de llet sencera
250 gr. de formatge cremós (tipus Philadelpia)
130 gr. De sucre
2 sobres de cuajada
80 grs. de caramel líquid
8 o 10  galetes
 
Preparació:

1.       Posem en el vas de la thermomix la nata, la llet, el formatge, el sucre i els sobres de cuajada. Si la nata, la llet i el formatge están ben freds, programarem 10 minuts, 90º, velocitat 3. Si están a temperatura ambient, programarem  8 minuts, 90º, velocitat 3.
2.       Caramelitzem el motlle de plum-cake de 1,5 l. de capacitat i hi tirem la barreja amb molt de cuidado per no aixecar el caramel .
3.       Sobre la crema, a la superficie, col.loquem les galetes. Deixem refredar i reservem a la nevera durant un minim de 4 hores. Al desenmotllar-lo les galetes quedaran a sota la base i el caramel a dalt de tot.
4.       Una vegada completament fred i cuallat (millor de un dia per altre) ho desenmotllem i servim.

 

 

Font: recepta de Worwerk

 

 

                                                              

Comentarios