Ingredients:
500 grs. de nata per muntar, amb 35 % m.g.
200 gr. de llet sencera
130 gr. De sucre
2 sobres de cuajada
80 grs. de caramel líquid
8 o 10 galetes
1.
Posem en el vas de la thermomix la nata, la
llet, el formatge, el sucre i els sobres de cuajada. Si la nata, la llet i el
formatge están ben freds, programarem 10
minuts, 90º, velocitat 3. Si están
a temperatura ambient, programarem 8 minuts, 90º, velocitat 3.
2.
Caramelitzem el motlle de plum-cake de 1,5 l. de
capacitat i hi tirem la barreja amb molt de cuidado per no aixecar el caramel .
3.
Sobre la crema, a la superficie, col.loquem les
galetes. Deixem refredar i reservem a la nevera durant un minim de 4 hores. Al
desenmotllar-lo les galetes quedaran a sota la base i el caramel a dalt de tot.
4.
Una vegada completament fred i cuallat (millor de
un dia per altre) ho desenmotllem i servim.
Font: recepta de Worwerk
Comentarios
Publicar un comentario