2 cullerades de conyac
50 gr de nata liquida
El suc de una llimona
1 gra d'all
Pebre i un pessic de cayena
300 gr de formatge semi
250 gr de fotmatge blau
130 gr de Emmental
130 gr de Philadelphia
130 gr de formatge fresc (requesón)
Per adornar:
El "penacho" d'una pinya
pebre vermell dolç i olives farcides de pebrot vermell
Preparació:
- Posem en el vas el conyac, la nata, el suc de la llimona, l'all, el pebre i la cayena i programem 4 minuts temperatura varoma velocitat 4.
- Parem la màquina, afegim tots els formatges i triturem a velocitat 8 ajudant-nos amb l'espàtula fins que quedin tots els ingredients ben units. Si ens fes falta programariem 4 minuts 60º, velocitat 6, té que quedar una crema homogenéa.
- Forrem el cistell amb una bossa de plàstic i aboquem la crema a dins i la deixem refredar dins la nevera. (Nosaltres varem fer servir el cul d'una ampolla de plastic de 1,5 l.)
- Quan ja estigui compacta la treiem, li donem forma de pinya i amb les mans molles e impregnades de pebre vermell li anem donant color. Després amb un ganivet hi dibuixem rombos i al mig de cada un hi posem una rodanxa d'oliva.
- L'acabarem d'adornar posant-li el "penacho" de la pinya al cim i fixant-lo amb escuradents.
Font: Taller amb la meva presentadora "Thermomix Figueres"
Comentarios
Publicar un comentario