250 grs.de bacallà desalat
2 grans d'all
Julivert fresc (una miqueta)
100 grs. de farina
1 ou
1 cullerada de café de llevadura en pols
150 grs. de llet sencera
Oli d'oliva per fregir els brunyols
Preparació:
- Posarem en el vas el julivert i ho programem a Vel.5, sense temps.
- Anirem afegint els dos grans d'all amb la màquina en marxa i la pararem quan veiem que ja està tot triturat. Amb l'espàtula baixem totes les restes cap a dins del vas.
- Afegirem el bacallà i triturarem 30 segons, vel.5 (o fins que veiem que no queda cap troç de bacallà)
- Afegirem la farina, l'ou, la llevadura i la llet i programarem 15 segons, Vel.3.
Ja tenim la barreja feta, ara agafarem una paella amb oli d'oliva i anirem tirant porcions amb una cullera de cafè o postres, i els fregirem fins que siguin daurats.
Es serviran calentets!!!
Bon profit!
Comentarios
Publicar un comentario