
100 gr de sucre
l pell d'una taronge i la d'una llimona
2 ous
65 gr d'oli
120 gr de llet
30 gr d'anís dolç o aigua d'azahar
30 gr de llevat de fleca (llevat de parís)
460 gr de farina de reposteria
1 ou per pinzellar
fruites confitades laminades per decorar i sucre aterrossat (sucre + gotes d'aigua)
Preparació:
- Ratllar el sucre 30 segons, velocitat 5-10, afegir les pells i ratllar 30 segons, velocitat 5-10, feu baixar el de les parets.
- Afegir els ous, l'oli, la llet, el llevat i l'anís, barrejar 4 segons, velocitat 3 i després programar 1 minut, 37º, velocitat 2. Posar la farina, 15 segons, velocitat 6.
- Deixar reposar sobre un motlle engreixat 1 hora.
- Encendre el forn a 180º, i poseu un vas d'aigua dins.
- Estirar la massa sobre un paper vegetal, pintar amb l'ou, adornar amb les fruites i el sucre.
- Deixar reposar 20 minuts.
- Posar dins del forn a 180º, uns 10 o 15 minuts.
Comentarios
Publicar un comentario