Arròs Blanc "amb pastilla de caldo o aromatitzat"

Ingredients:
50gr d'oli d'oliva
3 dents d'all
800 gr d'aigua
2 pastilles de caldo o sal
350 gr d' arrós


Preparació:
  1. Posem en el vas l'oli i els alls i programem 4 minuts, varoma, velocitat 3-1/2.
  2. Afegim l'aigua i la sal i barregem, 10 segons, velocitat 6.
  3. Posem el cistell dins del vas i programem, 7 minuts, varoma, velocitat 4 (bullim l'aigua).
  4. Tirem l'arrós a través del bocali programem, 13 minuts, varoma, velocitat 4. (Remenem l'arrós amb l'espàtula de tant en tant).

Suggerències:   Podem aromatitzar amb l'all o preparar-lo sense res. Al gust de cadescú. Inclús podem aromatitzar l'aigua com ens agradi, fent servir un caldo per praparar-lo i que tingui més gust, etc..
Ès un bon acompanyament per a carns en salsa, albóndigues, per a un arrós a la cubana, tenim infinites combinacions.
Ah! i es conserva fins a 5 dies a la nevera.

Espero que us hagi agradat!!


Font: recepta modificada de www.velocidadcuchara.com
 

Comentarios