
50gr d'oli d'oliva
3 dents d'all
800 gr d'aigua
2 pastilles de caldo o sal
350 gr d' arrós
Preparació:
- Posem en el vas l'oli i els alls i programem 4 minuts, varoma, velocitat 3-1/2.
- Afegim l'aigua i la sal i barregem, 10 segons, velocitat 6.
- Posem el cistell dins del vas i programem, 7 minuts, varoma, velocitat 4 (bullim l'aigua).
- Tirem l'arrós a través del bocali programem, 13 minuts, varoma, velocitat 4. (Remenem l'arrós amb l'espàtula de tant en tant).
Suggerències: Podem aromatitzar amb l'all o preparar-lo sense res. Al gust de cadescú. Inclús podem aromatitzar l'aigua com ens agradi, fent servir un caldo per praparar-lo i que tingui més gust, etc..
Ès un bon acompanyament per a carns en salsa, albóndigues, per a un arrós a la cubana, tenim infinites combinacions.
Ah! i es conserva fins a 5 dies a la nevera.
Espero que us hagi agradat!!
Font: recepta modificada de www.velocidadcuchara.com
Comentarios
Publicar un comentario