
A macerar:
1 cullerada de Jenjibre en pols o picat
2 cullerades de mel
1 grapat de panses
1/2 litre d'aigua
Resta d'ingredients:
2 llimones
1 taronge
PREPARACIÓ:
- Posem tots els ingredients per a macerar dins d'una gerra o tupper, i ho remenem, ho deixem en repòs tota la nit.
- L'endemà al mati, fem un suc de les 2 llimones i la taronge, i ho afegim a la barreja que hem deixat tota la nit macerant. Ho colem amb un colador i ja ens el podem beure.
Nota: Jo tenia molt mal de coll, gairebé no em podia beure el suc perquè em picava molt, però diuen que "tot el que pica, cura...", i m'ho he près, tot i que no m'agrada gens la mel, ni les panses...
Al migdia ja no tenia mal de coll...
Espero que a vosaltres us vagi igual de bé que a mi !!!!
Comentarios
Publicar un comentario