
INGREDIENTS:
500 gr de farina de força
40 gr de llevat fresc
25 gr de matafaluga
10 gr de xiliantre (aquesta espècia fa que no ens quedin oleiosos)
100 gr de sucre
3 ous
80-100 gr de llet
la pell de 1 llimona ratllada
30 gr de anís (del mono, maria brizard)
50 gr de greix de porc
Oli de girasol per fregir
PREPARACIÓ:
1. Ratllem la pell de la llimona amb el sucre a velocitat 5-10 progressiva.
2. Posem la llet, el greix, els ous, l'anís, la matafaluga i el ciliantre en el vas, programem 1 minut, 37º,velocitat 3.
3. Afegim la farina, el llevat esmicolat i programem 3 minuts, velocitat espiga. Reservem aquesta massa en un vol fins que hagi doblat el seu volum.
4. Escalfem oli en un caçó i anem fregint petites porcions, un cop fredes les empolsem amb sucre fi.
Nota: A mi m'en van sortir 65 unitats.
Comentarios
Publicar un comentario