Brunyols de Quaresma



INGREDIENTS:


500
 gr de farina de força
40
 gr de llevat fresc
25
 gr de matafaluga
10
 gr de xiliantre (aquesta espècia fa que no ens quedin oleiosos)
100
 gr de sucre

3
 ous
80-100
 gr de llet
la
 pell de 1 llimona ratllada
30
 gr de anís (del mono, maria brizard)
50
 gr de greix de porc

Oli de girasol per fregir


PREPARACIÓ:

1. Ratllem la pell de la llimona amb el sucre a velocitat 5-10 progressiva.
2. Posem la llet, el greixels ous, l'anís, la matafaluga i el ciliantre en el vas, programem 1 minut, 37º,velocitat 
3.
3. Afegim la farina, el llevat esmicolat i programem 3 minuts, velocitat espiga. Reservem aquesta massa en un vol fins que hagi doblat el seu volum
.

4. Escalfem oli en un caçó i anem fregint petites porcions, un cop fredes les empolsem amb sucre fi
.


Nota: A mi m'en van sortir 65 unitats.


Comentarios