Cake de llimona
- 200g de farina de repostería
- 100g de maizena
- 1 sobre de llevadura química en pols
- 200g de sucre
- la pell de 2 llimones (sense res de part blanca) ben seca
- 3 ous
- 160g de mantega en trossos petits
- 120g de llet
- el suc de 1 llimona
Glassejat de llimona
- 200g de sucre
- el suc de una llimona
PREPARACIÓ:
Cake
- Escalfem el forn a 180º. Forrem el motllo de Cake de 1 litre de capacitat.
- Posem en el vas la farina, maizena i llevadura i barregem 10 seg., velocitat 5. Ho aboquem en un bol i reservem.
- Posem en el vas el sucre, la pell de la llimona i ho triturem 30 segons, velocitat 10.
- Amb l'espàtula, baixem les restes cap all fons del vas. Incorporem els ous i barregem 3 minuts, 37º, velocitat 3.
- Afegim la mantega i ho posem 3 minuts a velocitat 3.
- Afegim la llet i el suc de llimona i barregem 10 segons, velocitat 2.
- Programem 2 minuts, velocitat 2 i anem afegint la mescla de la farina, maizena i llevadura per el bocal. Acabem de barrejar amb l'espàtula.
- Aboquem la barreja en el motllo i ho posem al forn 40-50 minuts a 180º. Rentem i sequem bé la tapa.
Glassejat:
- Posem el sucre i pulveritzem 30 segons, velocitat 10.
- Afegim el suc de llimona i barregem 10 segons, velocitat 3.
- Amb l'espàtula, baixem els ingredients cap al fons del vas i barregem 10 segons, velocitat 5.
Muntatge:
Quan el cake estigui cuit, el treurem del forn i el deixarem refredar 10-15 minuts. El desenmotllarem sobre una rejilla i , estant temperat, abocarem a sobre el glassejat.
Servirem temperat o fred.
Espero que us agradi !!!
Nota: Jo vaig repartir la barreja en dos motlles de cake... em quedava molt ple i ho vaig preferir...
Nota: Jo vaig repartir la barreja en dos motlles de cake... em quedava molt ple i ho vaig preferir...
Comentarios
Publicar un comentario