Pop a la Gallega

INGREDIENTS:

Pop cuit (congelat)
1 L. d'aigua
Patates
1 ceba petita
1 fulla de llorer
Pebre vermell dolç
Sal gruixuda
Oli

PREPARACIÓ:

1-Descongelar el pop cuit.
2-Posem en el vas l'aigua, la ceba i el llorer. Programem 8 minuts, temperatura Varoma, vel. 1.
3-Tallem la patata a rodanxes de 1 cm., i ho posem en el recipient varoma, reservem.
4-Quan hagi acabat el temps, posem en el vas el pop cuit i col.loquem el recipient varoma a la seva posició i programem 30 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
5- Quan acabi el temps, deixem reposar 5 minuts el pop dins del vas. Mentrestant col.locarem les patates en un plat o fusta com ès tradicional.
6-Escorrirem el pop en el cistell i el col.loquem sobre les rodanxes de patates.
Hi posem una miqueta de sal gruixuda per sobre, oli i el pebre vermell dolç.
Espero que us agradi..


Comentarios