
18 plaques de lasanya
100 gr. de formatge per a gratinar
130 gr. de pastanaga
130 gr. de ceba
180 gr. de xampinyons
50 gr. d'apit o pebrot verd
(a mi m'agrada més amb l'apit)
1 dent d'all
500 gr. de tomàquet triturat
(natural o de conserva)
50 gr. d' oli oliva
500 gr. de carn picada mixta
1 culleradeta de sal
1 pessic de pebre
1 culleradeta de orenga
1 fulla de llorer

Preparació:
- Posem les plaques de lasaña 10 minuts amb remull (seguint les instruccions del paquet).
- Posem el formatge en el vas partit en 4 trossos. Programem 10 segons, velocitat 7. Retirem del vas i ho reservem.
- Posem al vas la pastanaga, la ceba, els xampinyons, l'apit, l'all i el tomàquet triturat. Programem 15 segons, velocitat 5. Amb l'espàtula, baixem les restes de les verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les cutxilles.
- Afegim l'oli i programem 7 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.
- Quan acabi el temps programat, afegir la carn picada (moguent bé amb l'espàtula per què quedi suelta, la sal i les espècies. Programem 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Si veiem que la salsa ha quedat una mica líquida, programem 5 minuts més, a la mateixa temperatura i velocitat (retirem el cubilet i en el seu lloc hi posem el cistell sobre la tapa, del revés perquè no esquitxi). Retirem i reservem.
- Escalfem el forn a 180º.
- Posem en una font una capa de plaques de lasanya, cobrim amb part de la salsa preparada, i anem fent una capa de cada, acabant amb una capa de plaques de lasanya.
- Sense rentar el vas, fem el beixamel, si ès que el fem nosaltres (jo a vegades en compro algun pot). Escampem el formatge ratllat per sobre i ho posem al forn 15 minuts. Gratinem a continuació fins que quedi la lasanya daurada.
Font: Recepte del llibre "Imprescindible"
Wynn Resorts completes purchase of Hard Rock Casino
ResponderEliminarWynn 수원 출장안마 Resorts will purchase Hard Rock Casino Resorts International 순천 출장안마 in a deal valued at $2.6 billion, 익산 출장샵 ending a three-year 문경 출장샵 ownership agreement 김천 출장안마 that had