Coca de Iogurt amb Poma

Ingredients:

1 Iogurt natural
1 mida de iogurt d'oli d'

1 i 1/2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
un sobre de llevadura royal
3 ous
2 pomes

1 culleradeta de vainilla en pols
Mantega per el motlle


Preparació:
Escalfar el forn a 200ºC.



  1. Col.locar la papallona a les cutxilles i afegir al vas, els ous i el sucre, 7 min/37º/Vel.3
  2. Afegir la resta d'ingredients (oli, iogurt, farina, vainilla i llevadura) 2 min. / vel.2
  3. Treure la papallona i tornar a programar 2 min./vel.2.
  4. Untar el motlle amb una mica de mantega i espolvorejar amb farina perquè no s'enganxi.
  5. Posar la massa en el motlle i posar sobre les lámines de poma.
  6. Posar-ho el forn a 180º, durant 40 minuts, aproximadament.
 Quan estigui fred ho podrem desenmotllar.

Comentarios