1 Iogurt natural
1 mida de iogurt d'oli d'
1 i 1/2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
un sobre de llevadura royal
3 ous
2 pomes
1 culleradeta de vainilla en pols
Mantega per el motlle
Preparació:
Escalfar el forn a 200ºC.
- Col.locar la papallona a les cutxilles i afegir al vas, els ous i el sucre, 7 min/37º/Vel.3
- Afegir la resta d'ingredients (oli, iogurt, farina, vainilla i llevadura) 2 min. / vel.2
- Treure la papallona i tornar a programar 2 min./vel.2.
- Untar el motlle amb una mica de mantega i espolvorejar amb farina perquè no s'enganxi.
- Posar la massa en el motlle i posar sobre les lámines de poma.
- Posar-ho el forn a 180º, durant 40 minuts, aproximadament.
Comentarios
Publicar un comentario