Recepta per a 4 persones, sempre i quant ho acompanyem amb un entrant, com una amanida, o de una guarnició, como
sería el cas de l'arrós blanc.
Ingredients:
90 g d'oli6 dents d'all
80 g de tomata madur tallat a quarts
130 g de ceba a trossos grans
8 cuixes o contracuixes de pollastre, sense res de grassa. (1 kg).
sal i pebre
una fulla de llort
230 g de cunyac o brandy
20 g de pinyons
1/2 pal de canyella
10 prunes o panses
Preparació:
1. Posem l'oli en el vas, amb els alls i programem 4 minuts, temperatura varoma, gio a l'esquerra, velocitat cullera.
3. Programamem 8 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera
4. Incorporem els pinyons, la fulla de llort, la canyella i el cunyac. Programem 40 minuts, temperatura varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Quan faltin 15 minuts per a finalitzar, afegirem les panses o prunes per el bocal, sense parar.
Sugerència: Podem aprofitar l'últim temps per a coure l'arrós en flaneres per exemple, i així el podem fer servir de guarnició en el mateix plat.
Posarem motllos tipus flanera amb 30 g d'arrós, 5o g d'aigua, unes gotes d'oli i una pessic de sal.
Els posarem en el varoma, i aquest sobre la tapa quan faltin uns 20 minuts per acabar el temps total.
Font: www.velocidadcuchara.com
Posarem motllos tipus flanera amb 30 g d'arrós, 5o g d'aigua, unes gotes d'oli i una pessic de sal.
Els posarem en el varoma, i aquest sobre la tapa quan faltin uns 20 minuts per acabar el temps total.
Font: www.velocidadcuchara.com
Comentarios
Publicar un comentario