Pollastre amb ametlles "Estil Xino"

Ingredients:

70 gr d'oli d'oliva
300 gr de ceba
400 gr de petxuga de pollastre trossejada
80 gr de ametlles torrades i pelades
80 gr de salsa de soja
sal i pebre
 
 
Preparació:

1.Tirem les cebes tallades a quarts en el vas de la Thermomix i programem 20 segons a velocitat 5. Reservem en un bol.

2.Sense rentar el got, col · loquem la papallona a les ganivetes i tirem l'oli. Programem 3 minuts, temperatura Varoma i velocitat 2.

3.Afegim la ceba reservada i programem 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

4.Mentrestant, tallem els pits en trossos i les salpebrem.

5.Passat aquest temps, incorporem els trossos de pollastre i programem altres 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

6.Afegim les ametlles i la salsa de soja i programem 5 minuts, temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.


Servir immediatament. Podem acompanyar-lo d'una amanida o de patates fregides palla.
 

Comentarios