Pilotilles amb Salsa de Tomata

Ingredients:

1 ceba gran
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 gra d'all
100 gr de tomàquet fregit casolà
50 gr d'oli d'oliva verge extra
150 gr de vi blanc
300 gr d'aigua
Sal
Pebre negre mòlt



Preparació:

1.  Poseu l'oli, la ceba, l'all, el tomàquet, i el pebrot vermell i verd en trossos grans en el vas, i trossejeu a velocitat 4, entre 4 i 6 segons. Després programeu 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1, sense posar el cubilet.
2.  Quan acabeu, baixeu amb l'espàtula el trossets de les parets i afegiu  l'aigua, el vi, la sal i el pebre, i programeu 30 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cuchara, i col · loqueu el recipient Varoma (amb les mandonguilles dins) sobre la tapa.
3.  Una vegada acabat el temps, obriu el recipient Varoma amb comte de no cremar-vos i comproveu que les mandonguilles estaiguin fetes. Poseu les mandonguilles en una font on les anirem a servir i afegir la salsa per sobre. Barrejeu-ho bé i deixeu reposar una estoneta.




Font: Recepta modificada de www.velocidadcuchara.com

Comentarios