INGREDIENTS:
(per a 4 persones)
120 grs. de ceba
2 dents d'all
120 grs. de pebrot vermell
100 grs. de tomàquet natural triturat (pot)
50 grs. d'oli oliva
1 kg.de pollastre en trossos no gaire grans
25 cl de cervesa (llauna o ampolla)
Sal a gust
Pebre blanca a gust
PREPARACIÓ:
- Posem en el vas la ceba partida en 4 talls, junt amb l'all, el pebrot tallat en trossos de uns 2 cms.aproximadament, el tomàquet i l'oli. Trossegem 5 segons, vel.5 i després sofregim 7 minuts,100º, vel. 1 i 1/2.
- Col.loquem la papallona a les ganivetes, afegim el pollastre trossejat i el sofregim 3 minuts, 100º, vel.cullera.
- Per últim, incorporem la cervesa, la sal i el pebre blanc, i ho programarem 20 minuts, 100º, vel.cullera (quan veiem que bull molt, treurem el cubilet del vas i hi posarem el cistell perquè no esquitxi). Comprobem que el pollastre estigui tou, punxant-lo amb la punta d'un ganivet, i si no estigués encara, programem 5 minuts més a la mateixa temperatura i a la mateixa velocitat.
Nota: podem servir-ho amb una guarnició de patates fregides, o arrós, o lo que vulgueu....
Font: Recepta modificada del llibre "Las recetas de nuestras presentadoras".
Acabo de fer aquest pollastre i m'ha quedat boníssim! moltes gràcies per la recepta
ResponderEliminar