Mongetes amb Lluç i Cloïses

INGREDIENTS: ( 4 persones)

 
Julivert 
3 grans d'all
70 gr d'oli d'oliva
1 cullerada de pimentó vermell dolç
1 fulla de llorer
100 gr de vi blanc
200 gr d'aigua
1 pastilla de brou 
8 rodelles de lluç
800 gr de mongeta seca cuita (o cigrons)
500 gr de cloïsses


PREPARACIÓ:

Posem les cloïses dins del cistellet, posem el lluç a dins del recipient varoma hi ha la safata i posem les mongetes

1. Primer picarem el julivert 4 segons a velocitat 6. Retirem i reservem.

2. Tot seguit posem els alls i el trinxem 3 segons a velocitat 7. Afegim l'oli i sofregim 5 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. 

3. Incorporem el pimentó, el vi, el llorer, i programem 2 minuts, varoma, velocitat 2 sense posar el cubilet per afavorir l'evaporació de l'alcohol

4. Ara afegim l'aigua, la pastilla de brou i posem el cistellet a dins del vas, tapem hi ha sobre i posem el recipient varoma amb el peix i les mongetes. Programem 15 minuts, varoma, velocitat 2.
Un cop cuit ho posem en una safata o cassola de terrissa i decorem amb el julivert picat.

Comentarios