INGREDIENTS:
4 ous
320g de sucre
190g de llet
190g d'oli de girasol (si no en tenim podem posar d'oliva suau)
320g de farina
1 sobre de llevadura química (Tipo Royal)
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º
- Primer de tot posem la farina i la llevadura al vas i la tamissem uns 10-15 segons a velocitat 5 o 7. Reservem.
- Montem els ous. Col.loquem la papallona a les ganivetes i posem els ous i el sucre en el vas. Programem 6 min/37ºC/vel 4. Quan hagi acabat el temps tornem a programar 6 min/vel4, peró aquest cop SENSE TEMPERATURA i SENSE CUBILET perquè s'airegi.
- Afegim la llet i l'oli i barregem 6 seg/Vel 2.
- Per últim afegim la farina i la llevadura reservada i barregem 15 seg/vel.2. Acabem de barrejar amb l'espàtula.
Espero que us agradi!!
Comentarios
Publicar un comentario