Mona de Pasqua

                                                                              


INGREDIENTS:

4 ous
320g de sucre
190g de llet
190g d'oli de girasol (si no en tenim podem posar d'oliva suau)
320g de farina
1 sobre de llevadura química (Tipo Royal)


PREPARACIÓ:
  1. Escalfem el forn a 180º
  2. Primer de tot posem la farina i la llevadura al vas i la tamissem uns 10-15 segons a velocitat 5 o 7. Reservem.
  3. Montem els ous. Col.loquem la papallona a les ganivetes i posem els ous i el sucre en el vas. Programem 6 min/37ºC/vel 4. Quan hagi acabat el temps tornem a programar 6 min/vel4, peró aquest cop SENSE TEMPERATURA i SENSE CUBILET perquè s'airegi.
  4. Afegim la llet i l'oli i barregem 6 seg/Vel 2.
  5. Per últim afegim la farina i la llevadura reservada i barregem 15 seg/vel.2. Acabem de barrejar amb l'espàtula.
Untem un motllo de 24 cm amb mantega i tirem la barreja. Jo ho poso al forn amb el ventilador 160º 10 minuts, i llavors ho poso uns 30 minuts amb escalfor Dalt i baix a 180º. Vaig controlant, depenguent del motllo.

Espero que us agradi!!



Comentarios