INGREDIENTS:
1 ceba
1 gra d'all
1 porro
40 grs. oli oliva suau
3 pastanagues
1 tall d'apit
1 tall de nap o 1 de sencer si ès petit
300 ml. d'aigua
1 pastilla de caldo
400 grs. de carbassó
2 patates
1 gra d'all
1 porro
40 grs. oli oliva suau
3 pastanagues
1 tall d'apit
1 tall de nap o 1 de sencer si ès petit
300 ml. d'aigua
1 pastilla de caldo
400 grs. de carbassó
2 patates
PREPARACIÓ:
Font: recepta pròpia adaptada
- Posem la ceba, el gra d'all, el porro i l'oli dins del vas. Programem 7 min./Temp.100/ Vel.1
- Un cop passat el temps, hi afegim la pastanaga, l'apit i el nap i ho triturem 5 seg./Vel.5.
- Afegim l'aigua, i la pastilla de caldo dins del vas, i llavors posem el cistellet, i a dins del cistellet hi posem el carbassó i les patates. Programem 25 min./Varoma/Vel.1.
- Un cop fet, aboquem les patates i el carbassó dins del vas, i triturem 1 min./Vel. progressiva 5-10.
Font: recepta pròpia adaptada
Comentarios
Publicar un comentario