INGREDIENTS:
- 200 gr. de mongetes blanques cuites
- 200 gr. de cigrons cuits
- 200 gr. de llenties cuites
- 1 tomàquet madur tallat a daus
- 2 ous durs (reservem alguna rodanxa per decorar)
- 250 gr. de palets de cranc
Vinagreta:
- 60 gr. de ceba tendra tallada a rodanxes
- 60 gr. de pebrot vermell tallat a trossos
- 60 gr. de pebrot verd tallat a trossos
- 100 gr. d’oli d’oliva
- 30 gr. de vinagre
- 1 cullerada de mostassa (opcional)
- 1-2 cullerades de kétchup
PREPARACIÓ:
1- Barregem en un bol per amanides les llegum cuites, rentades i escorregudes. Incorporem els daus de tomàquet i els ous durs.
2-Posem al vas l’thermomix els palets de cranc i trossegem 3 seg./ Vel. 4. Bolquem en l’enciamera amb els llegums i barregem.
3- Sense rentar el got posem la ceba tendra, els pebrots, l’oli, el vinagre, la mostassa (opcional), el quetxup i la sal, trossegem 4 seg./ Vel. 4. Aboquem la vinagreta sobre l’amanida, barregem i decorem amb les rodanxes d’ou dur i servim o guardem a la nevera per servir fresquet.
2-Posem al vas l’thermomix els palets de cranc i trossegem 3 seg./ Vel. 4. Bolquem en l’enciamera amb els llegums i barregem.
3- Sense rentar el got posem la ceba tendra, els pebrots, l’oli, el vinagre, la mostassa (opcional), el quetxup i la sal, trossegem 4 seg./ Vel. 4. Aboquem la vinagreta sobre l’amanida, barregem i decorem amb les rodanxes d’ou dur i servim o guardem a la nevera per servir fresquet.
Comentarios
Publicar un comentario