2 ous
500g de nata per montar molt freda amb un mínim de 35% materia grassa
PA DE PESSIC:
- 60g de sucre
- 60g de farina o farina sense gluten
- 1 pessic de sal
500g de nata per montar molt freda amb un mínim de 35% materia grassa
- 8 fulls de gelatina
- 500g de maduixes
- 200g de sucre
- el suc de mitja llimona
- 1 iogurt natural
PREPARACIÓ:
- Posem la papallona a les ganivetes i afegim els ous i el sucre, programem 5 min/37º/Vel. 3-1/2, i quan acabi el temps ho tornem a programar una altra vegada el mateix temps i mateixa velocitat, peró sense temperatura.
- Afegim la farina i la sal i programem, 10 segons a velocitat 1-1/2
- Acabem de embolicar amb l'espátula, volquem la barreja en el motlle on farem el pastís i ho posem al forn a 180º, durant 15 minuts. Reservem (no l'hem de desenmotllar)
ESPUMA DE MADUIXES:
- Posem la papallona a les ganivetes i montem la nata a velocitat 3-1/2 sense programar temps, notarem com cambia el soroll. Retirem i reservem a la nevera.
- Posem les fulles de gelatina amb remull amb aigua freda fins que tinguem que fer-les servir.
- Tirem en el vas les maduixes, sucre i suc de llimona i programem, 5 seg/vel 4, i programa 10 min/100ºC/vel3.
- Afegim les fulles de gelatina escorregudes i programem 30 seg/vel 4. Reservem i deixem refredar tota la barreja a temperatura ambient.
- Quan estigui freda la barreja anterior (maduixes), afegim el iogurt i la nata montada, programa 10 segons a velocitat 5 i acabem de embolicar amb la ajuda de l'espàtula.
- Aboquem l'espuma sobre la base del pa de pessic que havíem fet abans i ho posem al congelador un mínim de 3 hores o ho posem a la nevera fins que qualli., té que quedar ferm. I ho decorem al nostre gust.
I la nata, quina quantitat, no veig que surti als ingredients
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminar