Semifred de maduixa

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC:
2 ous
  • 60g de sucre
  • 60g de farina o farina sense gluten
  • 1 pessic de sal

FARCIT DE MADUIXES:

500g de nata per montar molt freda amb un mínim de 35% materia grassa
  • 8 fulls de gelatina
  • 500g de maduixes
  • 200g de sucre
  • el suc de mitja llimona
  • 1 iogurt natural


PREPARACIÓ:


PA DE PESSIC:

  1. Posem la papallona a les ganivetes i afegim els ous i el sucre, programem 5 min/37º/Vel. 3-1/2, i quan acabi el temps ho tornem a programar una altra vegada el mateix temps i mateixa velocitat, peró sense temperatura.
  2. Afegim la farina i la sal i programem, 10 segons a velocitat 1-1/2
  3. Acabem de embolicar amb l'espátula, volquem la barreja en el motlle on farem el pastís i ho posem al forn a 180º, durant 15 minuts. Reservem (no l'hem de desenmotllar)

ESPUMA DE MADUIXES:
  1. Posem la papallona a les ganivetes i montem la nata a velocitat 3-1/2 sense programar temps, notarem com cambia el soroll. Retirem i reservem a la nevera.
  2. Posem les fulles de gelatina amb remull amb aigua freda fins que tinguem que fer-les servir. 
  3. Tirem en el vas les maduixes, sucre i suc de llimona i programem, 5 seg/vel 4, i programa 10 min/100ºC/vel3. 
  4. Afegim les fulles de gelatina escorregudes i programem 30 seg/vel 4. Reservem i deixem refredar tota la barreja a temperatura ambient.
  5. Quan estigui freda la barreja anterior (maduixes), afegim el iogurt i la nata  montada, programa 10 segons a velocitat 5 i acabem de embolicar amb la ajuda de l'espàtula.
  6. Aboquem l'espuma sobre la base del pa de pessic que havíem fet abans i ho posem al congelador un mínim de 3 hores o ho posem a la nevera fins que qualli., té que quedar ferm. I ho decorem al nostre gust. 


Comentarios

Publicar un comentario